Goodman verhuurt 50.000 m2 opslagruimte in Nederland

Goodman verhuurt 50.000 m2 opslagruimte in Nederland
25-10-2010 09:55 | Algemeen | auteur de redactie
EINDHOVEN - Goodman Group kondigt namens Goodman European Logistics Fund (GELF) aan dat zij een reeks nieuwe huurcontracten met een totaaloppervlakte van 51.573 m² heeft afgesloten in Nederland.

Deze huurcontracten werden gesloten met vier logistieke dienstverleners, verspreid over drie magazijnen in Waddinxveen, Venray en Harderwijk. De overeenkomsten geven een aanzienlijke impuls aan de lease-activiteiten van Goodman’s Europese tak.

Waddinxveen
Goodman heeft circa 12.000 m² van een magazijn in Waddinxveen aan twee klanten verhuurd. Een van 's werelds toonaangevende spelers in transport en logistiek, heeft 4.745 m² aan bedrijfsruimte gehuurd enGoodman zal ook de bouw van 210 m² aan extra kantoorruimte verzorgen.Op dezelfde locatie heeft Goodman 7.254 m² opslagruimte verhuurd aan een internationale distributeur van post en pakketten. Het magazijn complex in Waddinxveen is strategisch gelegen in de nabijheid van de Rotterdamse haven en op het knooppunt van de autosnelwegen A12 en A20. Het park is gelegen binnen 25 km van Utrecht en Den Haag.

Harderwijk
Goodman is ook een huurcontract aangegaan met de Ploeger Groep. Het betreft hier 22.724 m² bedrijfsruimte in Harderwijk. Deze internationale logistieke dienstverlener heeft de goede relatie met Goodman bekrachtigd met een uitbreiding van de huidige huurovereenkomst tot 2024. De ruimte omvat 18.796 m² aan magazijn- en 3.928 m² aan kantoorruimte.

Venray
Voorts ondertekende een internationale specialist in vervoersdiensten een nieuwe vierjarige huurovereenkomst van 16.850 m² in Venray, dat gelegen is in zuid-oost Nederland. De A73 verbindt Venray met Venlo (30 km) en Nijmegen (40 km).

De toegenomen leaseactiviteit in Nederland bevestigt Goodman's successen in heel continentaal Europa. In de afgelopen maanden tekende het bedrijf voor meer dan 234,000*aan huurcontracten dankzij de sterke klantenfocus.*

De sterke resultaten worden geïllustreerd door een bezettingsgraad van 96% binnen het Goodman European Logistics Fund (GELF).

“We zijn verheugd dat we overeenkomsten met onze bestaande klanten hebben kunnen sluiten en nieuwe relaties zijn ontstaan. Dit is een bewijs van vertrouwen van onze klanten in Goodman en onze positieve relatie met hen. Focus op de klant is altijd de kern van wat we doen", zegt Jorn Bruyninckx, Head of Portfolio Management, Benelux bij GELF.

(*cijfers van 30 juni 2010)


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden