Clicky


Gefco benelux benoemt Fabrice Barthe tot nieuwe Algemeen Directeur

Gefco benelux benoemt Fabrice Barthe tot nieuwe Algemeen Directeur
07-07-2016 11:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - Fabrice Barthe is de nieuwe Algemeen Directeur van GEFCO Benelux. Barthe volgt Frederik Nartus op. 

Fabrice Barthe is al meer dan 20 jaar werkzaam bij GEFCO, en vervulde diverse operationele functies binnen de GEFCO Groep. Hij heeft internationale ervaring, eerder werkte hij voor GEFCO in het Verenigd Koninkrijk, België en het hoofdkantoor in Frankrijk. Eén van zijn meest recente posities, voor hij de functie van Algemeen Directeur overnam, was als hoofd van GEFCO’s activiteiten in Gellingen. Zijn voorganger Frederik Nartus heeft het bedrijf verlaten.

Barthe’s ambitie

Fabrice Barthe is enthousiast over deze nieuwe uitdaging, en kijkt er naar uit om in de voetsporen te treden van zijn voorgangers. “Bij GEFCO Benelux hebben we uitstekende samenwerkingen en relaties opgebouwd met onze klanten. Mijn ambitie is om ons aanbod zo te ontwikkelen dat het nog beter aansluit bij de behoeftes van onze klanten. Dit zal hen helpen om hun eigen activiteiten verder te ontwikkelen. Ik streef er ook naar om ons klanten portfolio uit te breiden, met name in de industriële sector. Dit kunnen we doen door onze activiteiten in het buitenland uit te bouwen, waardoor we nieuwe klanten kunnen bereiken.”

Nieuw dienstenaanbod

GEFCO biedt een nieuwe segmantie van zijn diensten aan, om zo beter aan te sluiten bij de behoeftes van industriële klanten. Hierdoor kan GEFCO een full service aanbod verlenen.

“Als GEFCO hebben wij de expertise en kennis van geïntegreerde logistiek om de complexiteit van de ketens van onze klanten goed te begrijpen. Daarom kunnen wij ook de diensten verlenen die een oplossing bieden voor hun uitdagingen. Wij bieden een kostenefficiënte oplossing, waarbij we altijd de hoogste kwaliteit waarborgen”, aldus Emmanuel Arnaud, Executive Vice President Sales & Marketing.

GEFCO’s expertise en kennis

GEFCO’s visie is om logistieke oplossingen te bieden die verwachtingen overtreffen, en gelijktijdig volledige zichtbaarheid in de gehele productieketen behoudt. Door jaren van ervaring als wereldwijde logstieke dienstverlener voor bedrijven, heeft GEFCO de expertise die nodig is om de verschillende uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag mee te maken krijgen te identificeren en aanpakken. GEFCO werkt al meer dan 60 jaar met toonaangevende bedrijven in diverse industriële markten, en heeft daardoor de ervaren professionals, het wereldwijde network, en beproefde processen in plaats om kwaliteit in zijn aanbod te garanderen.