Transport Online - ORTEC opent kantoor in Australië

ORTEC opent kantoor in Australië

ORTEC opent kantoor in Australië
14-04-2010 10:49 | Algemeen | auteur de redactie
GOUDA - ORTEC, martkleider in geavanceerde plannings- en optimalisatie-oplossingen, heeft een kantoor geopend 'Down Under'. Het nieuwe kantoor zal zowel klanten in Australië als Nieuw-Zeeland bedienen. ORTEC versterkt hiermee haar leidende positie in de markt voor logistieke software en maakt gebruik van het feit dat Australië een van de eerste ontwikkelde landen is die sterker uit de wereldwijde, economische crisis komt.

Het kantoor – dat gevestigd is in Sydney – komt onder leiding te staan van twee industriële veteranen, Alan Thomas en Richard Simpson. Ze hebben ervaring opgedaan bij bedrijven als INFOR, Manugistics, SSA, PwC, IBM, DHL en SAS. Zij worden verantwoordelijk voor de verkoop van alle planningsoplossingen die ORTEC te bieden heeft.

De focus van ORTEC in Australië en Nieuw-Zeeland zal bij de start vooral op de samenwerking met INFOR liggen. INFOR is de grootste aanbieder in de regio en heeft diverse oppertunities voor deze regio in de pijplijn. Recent sloot INFOR nog drie belangrijke deals, waarbij ORTEC's oplossingen verkocht en geïmplementeerd werden. INFOR beoogt ook in het tweede kwartaal van dit jaar dergelijke overeenkomsten te kunnen sluiten.

"We zien er naar uit om onze leidende positie, als leverancier van geavanceerde plannings- en optimalisatie-software, verder te versterken en onze klantenkring uit te breiden. Ook is het goed dat we nu de mogelijkheid hebben om lokaal ondersteuning te bieden aan zowel klanten als business partners in Australië en Nieuw-Zeeland", aldus Michael van Duijn, Vice President Business Strategy van ORTEC.

"De opening van dit kantoor is een volgende, belangrijke stap in de uitvoering van onze lange termijn groeistrategie." ORTEC opende ruim een jaar geleden kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Roemenië, en deed afgelopen jaar 2 overnames in Frankrijk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions