Access Business Group implementeert RedPrairie WMS

Access Business Group implementeert RedPrairie WMS
12-04-2010 13:16 | Algemeen | auteur de redactie
EINDHOVEN/VENLO - RedPrairie, leverancier van optimalisatiesoftware, levert zijn Warehouse Management System (WMS) aan Access Business Group (ABG), een distributie- en productiebedrijf. ABG zal de WMS-oplossing van RedPrairie wereldwijd in zijn distributiecentra implementeren. Na een succesvolle pilot in het nieuwe distributiecentrum in Moskou besloot ABG het Warehouse Management System van RedPrairie wereldwijd uit te rollen. Het European Regional Service Center van ABG in Venlo is het eerstvolgende distributiecentrum dat de RedPrairie-oplossing gaat gebruiken.

Access Business Group (ABG) is onderdeel van de Alticor-groep. Het bedrijf biedt hoofdzakelijk logistieke diensten aan de Alticor Corporation en andere bedrijven. "Wij hebben RedPrairie gevraagd om een nieuw centraal systeem te leveren voor onze logistieke diensten. Een van de belangrijkste redenen daarvoor was, dat warehouse-management, slotting, workforce-management en parcel-oplossingen door RedPrairie op één enkel geïntegreerd platform en met dezelfde architectuur worden aangeboden", zegt Marc van Pruijssen, manager Supply Chain & Business Development Planning bij Access Business Group in Europa.

De WMS-oplossing ging geheel volgens planning live in Moskou. "We hebben nu een systeem dat onze activiteiten in Rusland ondersteunt, gebaseerd op heldere standaardprocedures", zegt Van Pruijssen. "Het systeem is eenvoudig onder de knie te krijgen en – in tegenstelling tot onze oude software – is RedPrairie WMS een real-time-platform dat direct inzicht biedt in alle bewegingen binnen het distributiecentrum. Door de inzet van deze software binnen de complete organisatie en door te vertrouwen op de kennis en expertise van RedPrairie zijn we flexibeler, verminderen we de kosten en verbeteren we onze klantenservice."

Martin Hiscox, vicevoorzitter van de raad van bestuur, algemeen directeur en internationaal President van RedPrairie: "Het is geweldig om te zien hoe de Access Business Group en RedPrairie samen profiteren van deze krachtige oplossing voor logistieke dienstverleners. Dit systeem maakt het internationaal opereren efficiënter en komt tegelijkertijd tegemoet aan de verwachtingen van onze klanten op het gebied van service."


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden