Clicky

 
Transport Online - Steek-, schiet- en vechtpartijen dit weekend

Steek-, schiet- en vechtpartijen dit weekend

Steek-, schiet- en vechtpartijen dit weekend
03-07-2016 14:30 | Misdaad | auteur ANP

RIJSWIJK - Dit weekend zijn er hier en daar nogal wat incidenten geweest waar wapens en arrestaties aan te pas kwamen. De verschillende politie-eenheden maakten er zondagochtend melding van.

Een 17-jarige jongen uit Harderwijk is opgepakt na een steekincident in Ermelo. Daarbij raakte een 18-jarige jongen gewond. Mensen verstoorden daarna het politie-onderzoek in de straat door onder afzetlinten te kruipen. Zij kregen met de wapenstok.

In een café aan de Rotterdamse Vlietlaan is zaterdagnacht bij een ruzie geschoten. Twee mannen (43 en 45 jaar) raakten gewond en moesten naar een ziekenhuis. De schutter is nog spoorloos.

De portier van een café in Breda is door een vrouw in zijn hand gebeten toen hij een stel de toegang weigerde. Twee Zaandammers zijn na een vechtpartij in Zaandam opgepakt. Ze gingen elkaar onder meer te lijf met een honkbalknuppel.

In Eindhoven bedreigde zondagochtend een 33-jarige inwoner een winkelmedewerker met een mes. De man had net daarvoor een koek gestolen en was de zaak uitgelopen. De medewerker ging erachter aan, maar kreeg een mes op zich gericht. De politie wist de man later op te pakken.

En bij een controle in Drunen van een kennelijk onverzekerde auto kwamen twee messen, een wapenstok en drugs tevoorschijn.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden