Transport Online - LCC biedt totaaloverzicht over prestaties in logistieke keten

LCC biedt totaaloverzicht over prestaties in logistieke keten

LCC biedt totaaloverzicht over prestaties in logistieke keten
30-03-2010 17:41 | Algemeen | auteur de redactie
CAPELLE A/D IJSSEL - Gateway heeft haar softwarepakket voor logistieke dienstverleners uitgebreid met een Logistics Control Center (LCC). De nieuwe module bewaakt alle activiteiten die worden uitgevoerd binnen de gehele supply chain en stelt logistiek dienstverleners zo in staat het hele logistieke proces optimaal te managen.

Het LCC wordt continu gevoed met gegevens uit de softwaremodules voor warehousing, expeditie, transport en douane. Op basis hiervan controleert de software of de processen op de juiste manier verlopen.

Ook verschaft LCC inzicht in de key performance indicatoren (KPI's). De verschillende workflows, zowel intern als extern, kunnen via het LCC met één druk op de knop worden (bij)gestuurd.

Elke vracht is individueel te volgen. Door groene, oranje of rode verkeerslichten wordt aangegeven of alles volgens planning verloopt. Zodra ergens een wijziging in het systeem wordt ingegeven, wordt dat voor de rest van het logistieke proces doorgevoerd.

Door alle stappen in het logistieke traject inzichtelijk te maken en meetpunten aan te brengen, kan bijstelling van de organisatie plaatsvinden op die punten waar de performance achter blijft. Grafieken en rapporten geven een duidelijk beeld van de prestaties over langere of kortere periodes.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions