Eind juli werkzaamheden N36 tussen Almelo-Noord en Westerhaar

Eind juli werkzaamheden N36 tussen Almelo-Noord en Westerhaar
01-07-2016 10:20 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

ALMELo - Rijkswaterstaat voert in de periode van vrijdagavond 29 juli tot en met maandagochtend 15 augustus werkzaamheden uit aan de N36 tussen Almelo-Noord en Westerhaar.

Het verkeer wordt tijdens deze werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 5 tot 10 minuten. Deze werkzaamheden vallen onder het programma Meer Veilig waarmee de verkeersveiligheid op de N36 wordt verbeterd.

Afsluitingsperiodes

De werkzaamheden aan de N36 worden in twee aansluitende etappes uitgevoerd:

  • Van vrijdag 29 juli 23.00 uur tot en met dinsdag 2 augustus 18.00 uur is de N36 voor verkeer in beide rijrichtingen afgesloten bij aansluiting Westerhaar.
  • Van dinsdag 2 augustus 18.00 uur tot en met maandag 15 augustus 06.00 uur is de N36 voor verkeer in beide rijrichtingen afgesloten tussen aansluiting Almelo-Noord (Aadorpweg) en Westerhaar.

Omleidingsroutes

Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidings- en adviesroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Verbeteren verkeersveiligheid

De N36 is een belangrijke rijksweg tussen Almelo en Ommen. Met het programma Meer Veilig voert Rijkswaterstaat tussen 2015 en 2018 verschillende maatregelen uit om de veiligheid te verbeteren. Het aanpassen van aansluitingen en verlengen van uitvoegstroken zijn daar voorbeelden van. De aanpassingen van de aansluitingen Almelo-Noord, Vriezenveen en Westerhaar worden versneld uitgevoerd na overleg met de gemeente Twenterand.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden