Transport Online - Drie-jarige verlenging succesvolle samenwerking tussen CEVA en Transitions Optical

Drie-jarige verlenging succesvolle samenwerking tussen CEVA en Transitions Optical

Drie-jarige verlenging succesvolle samenwerking tussen CEVA en Transitions Optical
22-03-2010 13:18 | Algemeen | auteur de redactie
EINDHOVEN - CEVA Logistics, wereldwijd toonaangevend als supply chain management bedrijf, heeft de samenwerking met Transitions Optical, de internationale marktleider op het gebied van fotochromische lenzen, met nog eens drie jaar verlengd.

Momenteel verzorgt CEVA het EMEA distributie centrum welke de goederen vanuit vier wereldwijde fabrieken consolideert en distribueert naar diverse laboratoria en opticiens door heel Europa. De beslissing om de samenwerking te verlengen is gebasseerd op de voortreffelijke en consistente prestaties die CEVA in de afgelopen zeven jaar van de samenwerking heeft laten zien.

Stephen O'Leary, EMEA Supply Chain Director van Transitions Optical vertelt: "Transitions Optical is verheugd om de samenwerking met CEVA te continueren. Met CEVA, werken we samen met een 3PL bedrijf dat, door zich te richten op continue verbeteren en flexibiliteit in de supply chain, onze zakelijk doel om de verwachtingen van onze klanten te realiseren en overtreffen, ondersteunt. Deze samenwerking verzekert ons dat wij kunnen continueren met het bieden van een uitstekende service aan onze klanten en dat we flexibel zijn om ons aan te passen aan de snel veranderende markt."

Pierre Girardin, CEVA's Managing Director voor Frankrijk, Benelux en Nordics zegt: "Wij zijn erg trots dat Transitions Optical het contract met ons voor drie jaar heeft verlengd. Gedurende de afgelopen zeven jaar hebben we met hen samengewerkt om constant hun supply chain operaties te verbeteren, wat een belangrijke rol speelt in het bereiken van hun groei strategie. Een flexibele en realiseerbare logistieke oplossing, ondersteund door een geïntegreerde end-to-end oplossing, is noodzakelijk om te garanderen dat Transitions Optical snel kan reageren en voordeel kan halen uit de veranderingen in de markt, terwijl de kosten tot een minumum beperkt blijven."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions