Transport Online - FlixBus neemt megabus.com activiteiten in Europa over

FlixBus neemt megabus.com activiteiten in Europa over

FlixBus neemt megabus.com activiteiten in Europa over
29-06-2016 09:57 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - FlixBus, marktleidende Europese aanbieder van langeafstandsbussen, neemt vanaf juli 2016 de zaken van megabus.com in continentaal Europa over. FlixBus zal het megabus.com netwerk in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje evenals de grensoverschrijdende routes naar Groot-Brittannië integreren. Megabus.com zal deze routes als een FlixBus onderaannemer exploiteren.

Megabus.com maakt deel uit van de Stagecoach Group, een leidende transportaanbieder in Groot-Brittannië, de VS en Canada. De overname werd op 28 juni 2016 getekend en wordt naar verwachting in juli 2016 afgerond.

Details betreffende de succesvolle overname en de verdere uitbreiding van het netwerk worden morgen, donderdag 30 juni 2016, door Max Zeumer, FlixBus MD/Vice President International Business op een persconferentie bekend gemaakt. Nieuws en quotes worden na de persconferentie in de FlixBus newsroom gedeeld.

FlixBus is een merk van de FlixMobility Group en biedt 100.000 dagelijkse verbindingen naar momenteel 19 landen evenals landelijke netwerken in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië aan. Door nieuwe grensoverschrijdende lijnen naar de CEE-regio wordt het FlixBus netwerk bovendien tot eind juli op 900 bestemmingen in 20 landen vergroot.

Sinds 2013 biedt FlixBus een nieuwe, voordelige en groene manier om te reizen tegen elk budget aan. Dankzij een slim bedrijfsmodel en innovatieve technologie heeft de startup het grootste langeafstandsbusnetwerk van Europa opgebouwd. André Schwämmlein, FlixBus-oprichter en Managing Director: "Onze visie is groene en slimme mobiliteit om de wereld te ontdekken.“Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,671
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions