Clicky


Vijf nieuwe Volvo FM370 voor P.A. van Rooyen

Vijf nieuwe Volvo FM370 voor P.A. van Rooyen
28-06-2016 13:41 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

UITHOORN - Gisteren, maandag 27 juni, is door Volvo Group Truck Center Aalsmeer de eerste van vijf nieuw te leveren Volvo FM370 4x2 chassis afgeleverd aan P.A. van Rooyen Top Movers te Uithoorn.

Een belangrijke reden om opnieuw te kiezen voor Volvo is de CO2-neutrale productie van de voertuigen, nieuwe innovaties zoals Volvo Dynamic Steering (VDS) en de goede relatie met Volvo Group Truck Center Aalsmeer.

De vijf luchtgeveerde FM vrachtwagen chassis zijn allen voorzien van de automatisch schakelende versnellingsbak I-Shift met Fuel Economy pakket voor optimale brandstofefficiency. 

Verder is onder meer gekozen voor het Visibility-pakket met Bi-Xenon verlichting, Driver De-Luxe pakker inclusief standkachel en zijn de Globetrotter LXL cabines uitgerust met drie extra zitplaatsen.

Ook zijn alle vrachtwagens voorzien van een “Gold” Reparatie- en Onderhoudsovereenkomst inclusief Connectiviteit. Hiermee wordt pro-actief het onderhoud en eventuele reparaties tijdig gepland zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt.

P.A. van Rooyen is al ruim een eeuw vertrouwd in de regio, van Haarlem tot Amersfoort en van Amstelveen tot en met Utrecht en is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.