Transport Online - JCL Logistics Benelux BV en VDL Groep verlengen samenwerking

JCL Logistics Benelux BV en VDL Groep verlengen samenwerking

JCL Logistics Benelux BV en VDL Groep verlengen samenwerking
28-06-2016 10:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - JCL Logistics Benelux B.V. heeft het Europese transportcontract met VDL Groep uit Eindhoven voor de komende twee jaar verlengd.

Na een intensief tenderproces is door VDL Groep besloten om het contract met JCL Logistics opnieuw te verlengen. Sinds 2009 werken beide partijen al intensief samen en wordt er continu gekeken naar verdere optimalisatie en uitbreiding van het pakket. Gezamenlijk met de heer Pieter van der Leegte (Executive Vice President VDL Groep) en  de heer Bert de Vries (Managing Director JCL Logistics Benelux) is onlangs het nieuwe transportcontract ondertekend.

De verlenging van het contract geeft het vertrouwen weer dat VDL Groep heeft in JCL Logistics.

Dhr. Pieter van der Leegte: “JCL is een betrouwbare partner voor de gehele VDL Groep en wij zijn zeer tevreden met de performance, proactieve houding en de innovatieve denkwijze die men hanteert.”

“Wij zijn erg verheugd dat VDL heeft gekozen voor continuering van onze positieve samenwerking. We hopen in de toekomst deze samenwerking met nog meer VDL-vestigingen te kunnen uitbreiden”, aldus dhr. Bert de Vries.

 VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten alsmede de assemblage van personenauto's. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 87 bedrijven, verspreid over 19 landen met circa 11.000 medewerkers.

JCL Logistics Benelux B.V. is een Europese logistieke dienstverlener en maakt onderdeel uit van de JCL Group met het hoofdkantoor in Zwitserland. De hoofdvestiging in de Benelux is in ’s-Heerenberg. Tevens heeft JCL Logistics Benelux B.V. depots in Oosterhout (N.B.), Eersel, Tiel, Duiven, D-Emmerich en D-Radevormwald met in totaal 150.000 m2 warehouse.

Vanuit de Benelux richt JCL zich op palletdistributie binnen geheel Europa via ons JCL netwerk. Andere kernactiviteiten zijn warehousing, value added Logistics, rail & project transport en supply chain management. JCL Logistics Benelux B.V. is met name gespecialiseerd in logistieke oplossingen in de volgende marktsegmenten: Automotive, Packed Chemicals, Bike Logistics / fietsen distributie, Electronics, Beverages.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions