Transport Online - Nieuwe Tadano HK65 kraan voor Saan Tilburg

Nieuwe Tadano HK65 kraan voor Saan Tilburg

Nieuwe Tadano HK65 kraan voor Saan Tilburg
28-06-2016 09:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Er wordt flink aan de weg getimmerd door het team van Saan Tilburg. "We zien daar de activiteit kraanverhuur flink groeien, niet alleen in Zuid-Nederland, maar vooral ook in de Belgische markt. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, breiden we onze kraanvloot op onze vestiging Tilburg uit met een Tadano HK65", aldus Saan Tilburg.

De Tadano HK65 is gemonteerd op een Scania vrachtwagen. In vergelijking met de 65 tons wegterreinkranen, zijn deze autokranen relatief snel. Zij kunnen in kortere tijd grotere afstanden afleggen en zijn snel inzetbaar. Deze voertuigen zijn ideaal voor het combineren van meerdere opdrachten achter elkaar, zoals bijvoorbeeld bij de wisseling van apparatuur op telecomsites.

Ook voor werkzaamheden voor Saan's Belgische relaties biedt deze kraan voordelen. Door de combinatie van een trekkend voertuig met een maximaal toelaatbaar gewicht van 32.000 kg en een trailer van 12.000 kg valt deze binnen de regeling van normaal transport. De gehele combinatie is immers niet zwaarder dan 44 ton en mag dus overal komen zonder extra vergunning.

De Tadano HK 65 is dus een zeer interessante kraan, die klanten in de Benelux beslist zal aanspreken en tal van voordelen biedt op het gebied van inzetbaarheid, tijdwinst en kostenbeheersing.

Foto's

 • C. van den Enden
  C. van den Enden
 • C. van den Enden
  C. van den Enden
 • Smits Berging
  Smits Berging
 • Smits Berging
  Smits Berging

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,821
Diesel1,496

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions