Clicky

 Dode bij ongeluk op A50 bij Sint-Oedenrode

Dode bij ongeluk op A50 bij Sint-Oedenrode
26-06-2016 01:07 | Ongevallen | auteur ANP

SINT-OEDENRODE - Op de A50 bij Sint-Oedenrode is zaterdagavond rond 23:30 uur bij een ongeval met twee auto's een automobilist om het leven gekomen, meldt de politie.

Door de aanrijding sloeg de auto van een 59-jarige automobiliste uit Best over de kop. Haar voertuig kwam deels op de vluchtstrook, deels in de berm op de kop tot stilstand. De vrouw zat bekneld in haar auto en overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Het tweede voertuig dat bij de aanrijding betrokken was, werd bestuurd door een 25-jarige Litouwse man. Deze auto belandde met zijn neus in de sloot naast de vluchtstrook door de klap. De inzittenden van deze auto bleven ongedeerd. Agenten constateerden bij een eerste alcoholonderzoek op straat dat de automobilist mogelijk te veel gedronken had. Hij is aangehouden voor verder onderzoek.

De man verzette zich hevig tijdens de rit naar het politiebureau en bedreigde en beledigde de agenten. Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een alcoholonderzoek om een eventueel exact promillage vast te stellen. Hij zit vast voor verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats