Clicky


Duitse A2 bij Hannover zeker tot zaterdagochtend afgesloten na ernstig ongeval

Duitse A2 bij Hannover zeker tot zaterdagochtend afgesloten na ernstig ongeval [+foto's]
24-06-2016 19:36 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

HANNOVER(D) - De Duitse A2 is bij Hannover zeker tot zaterdagochtend afgesloten na een ongeval met twee vrachtwagens en een auto met caravan. Drie personen raakten gewond bij het ongeval.

Na eerste onderzoek zouden de vrachtwagen en de auto met caravan op de vluchstrook hebben gestaan. Een tweede vrachtwagen is vervolgens op de stilstaande vrachtwagen gereden die vervolgens weer met volle vaart in de caravan crashte.

Een 15-jarig meisje kwam bekneld te zitten en moest bevrijd worden door de brandweer. De bestuurder en een passagier raakten, naast het meisje, eveneens gewond.

Een aantal Duitse militairen die toevallig passeerden hebben eerste hulp geboden. Zij hebben ook een brandje dat ontstond weten te blussen en zo erger kunnen voorkomen.

De vrachtwagen van de veroorzaker van het ongeval kwam op de linker rijstrook terecht.

Zoals wel vaker zien bij ongevallen in Duitsland de laatste tijd hadden ook nu de hulpdiensten weer moeite om de plaats van het ongeval te benaderen omdat er door de automobilisten geen ruimte werd gegeven.

De snelweg blijft tussen Langenhagen en Bothfeld (Regio Hannover) in de richting van Berlijn naar verwachting tot en met zaterdagochtend gesloten als gevolg van lekkende brandstof. Het verkeer zal via de parkeerplaats worden omgeleid.

Klik hier voor meer foto's, met dank aan onze collega's van Neue Presse