Clicky


Bizar: Vrachtwagenchauffeur sterft na aanrijding met bestelbus

Bizar: Vrachtwagenchauffeur sterft na aanrijding met bestelbus [+video]
23-06-2016 11:49 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

VIPPEROW(D) - Op de Duitse B198 vond woensdgamiddag een wel heel bizar ongeval plaats waarbij een vrachtwagenchauffeur om het leven is gekomen.

Het puin op de provinciale weg is de stille getuige van wat zich enkele minuten eerder heeft afgespeeld. Een vrachtwagen en een Fiat Ducato komen door nog onbekende oorzaak met elkaar in aanrijding. De vrachtwagen, geladen met drank, rijdt nog 100 meter van een helling een veld in voordat hij tot stilstand komt.

De Fiat Ducato is total loss echter de bestuurderskant blijft vrijwel in tact. De bestuurder stapt dan ook zonder ook maar een schrammetje uit zijn wrak.

Dat geldt echter niet voor de 58-jarige vrachtwagenchauffeur. Zijn cabine was volledig verbrijzeld door de aanrijding en de chauffeur zat bekneld in zijn cabine. De brandweer heeft getracht de man te bevrijden maar de hulp kwam te laat. Hij stierf nog ter plekke aan zijn verwondingen.

Voor de hulpdiensten is het vooralsnog onduidelijk hoe het kan dat de vrachtwagen zulke zware schade heeft opgelopen tijdens het ongeval.