Clicky


MAAT blijft logistiek van EQIN verzorgen

MAAT blijft logistiek van EQIN verzorgen
23-06-2016 09:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ALBLASSERDAM - EQIN en logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam hebben hun jarenlange partnerschap bestendigd. MAAT tekende opnieuw een meer jaren contract met EQIN en verzorgt ook in de toekomst weer een groot deel van de logistiek voor deze veelzijdige speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel. Het ondertekenen van het nieuwe contract in Landvast was onderdeel van een gezamenlijke bijeenkomst van medewerkers van EQIN en MAAT.

Cruciaal

EQIN is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel materieel voor onder andere tijdelijke lucht-, licht- en stroomvoorzieningen inclusief de daarbij behorende verbruiksartikelen en toebehoren. Alle producten en diensten voldoen aan de strengst geldende milieu en veiligheidseisen. Om die reden is het voor EQIN een niet meer dan logische keuze om ook zijn logistiek op een veilige en kwalitatief hoogstaande wijze onder te brengen.

”MAAT past precies in dat plaatje”, zegt hoofd Logistiek & Transport Ipe Oosterhof van EQIN. ”MAAT rijdt altijd met goed materiaal en heeft het logistieke proces wij krijgen binnen 24 uur alle gegevens  over  de vele ritten die per dag worden gereden. Klantinformatie, rijtijden, kosten, bijzonderheden. Dat doet geen enkel ander transportbedrijf.  Maar voor ons is het een cruciaal onderdeel van onze eigen dienstverlening.”

Voorkomend

Maat verzorgt voor EQIN  het vervoer van al het verhuurmateriaal in de Randstad, Limburg en België.  Dit gebeurt onder andere met express wagens, bakwagens, trailers, kraanwagens en via nationaal en internationaal vervoer.

Transport Manager Jeroen van Hemert van MAAT begrijpt het belang dat EQIN heeft bij een goed logistiek proces: ”Het is niet alleen een kwestie van laden en lossen”, zegt hij.

”EQIN kan vertrouwen op uitstekend opgeleide chauffeurs die hun vak verstaan. Bovendien zijn zij representatief en voorkomend in het contact met de klanten van EQIN. Voor de klant zijn EQIN en Maat één onderneming. Dat uit zich ook fysiek. De transportmiddelen van MAAT rijden in de corporate identity van EQIN."

Collegiale samenwerking

Als één onderneming functioneren heeft ook consequenties voor de samenwerking tussen de collega’s. Daarom  organiseren EQIN en MAAT jaarlijks een bijeenkomst, zodat collega’s elkaar ook op een informele wijze persoonlijk kunnen ontmoeten. De bijeenkomst die dit jaar in Landvast plaatsvond kreeg een extra dimensie door het ondertekenen van het nieuwe contract.

Directeur Arjan Maat vindt zo’n jaarlijkse meeting een onmisbaar element binnen de samenwerking: “Kwaliteit staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel. Dat waarborg je met processen, maar zeker ook met een gedegen collegiale samenwerking!”