Clicky


Vos Logistics neemt nieuwe betonmixers in gebruik

Vos Logistics neemt nieuwe betonmixers in gebruik
22-06-2016 17:35 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OSS - Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft twee nieuwe betonmixers in gebruik genomen die flexibel inzetbaar zijn voor derde partijen. Daarmee zet Vos Logistics haar expertise in deze markt in om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele transportcapaciteit. De onderneming is sinds 2015 actief in klantspecifieke transporten van betonmortel.

Vos Logistics is al jarenlang actief in het transport van cement en het aanleveren van goederen op bouwplaatsen.

"Daardoor beschikken wij over veel kennis en ervaring met dit type transport en kunnen we speciaal voor deze markt flexibele transportcapaciteit bieden", aldus Marc van Alphen, Managing Director voor de bulk activiteiten van Vos Logistics.

De nieuwe truckmixers, ontwikkeld in samenwerking met Volvo en mixerleverancier Mulder, zijn te herkennen aan de bekende wit-oranje kleurcombinatie. De mixers zijn flexibel inzetbaar en worden voornamelijk gebruikt binnen de Randstadregio. Vos Logistics verhuurt de mixers per dag, per week of voor een langere periode. De mixers zullen worden ingezet vanuit de vestiging van Vos Logistics in Uithoorn.

De mixers hebben een inhoud van 13,5 m3 en een vijfde stuurbare achteras. Ze zijn uitgerust met de laatste innovaties op het gebied van veiligheid. Zo hebben de trucks een achteruitrij- en dodehoekcamera die zicht bieden op het terrein rondom de combinatie. Voor de veiligheid van de chauffeur is het bordes bovenaan het trapje uitgerust met een deurtje dat alleen naar binnen toe opent.

Marc van Alphen: "We kunnen deze nieuwe betonmixers nu flexibel inzetten voor transport van betonmortel, daar waar er vraag naar is. Door onze jarenlange ervaring in deze sector kunnen klanten er zeker van zijn wij hun product met de grootste zorg vervoeren."