Containers Holland Heineken House op weg naar Rio

Containers Holland Heineken House op weg naar Rio
20-06-2016 11:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Het eerste schip met containers met bier en materiaal voor het Holland Heineken House is uit de Rotterdamse haven naar Brazilië vertrokken. In de containers zitten onder meer bouw- en podiummaterialen, baronderdelen, koelkasten en glazen.

De komende weken worden enkele tientallen containers richting Rio de Janeiro verscheept. Rhenus Event Logistics en HEINEKEN hebben het eerste schip afgelopen weekend uitgezwaaid.

Niels Grevenstuk, senior sponsormanager HEINEKEN: “Het vertrek van het eerste schip is een belangrijke mijlpaal in onze ‘road to Rio’. In deze containers zit bijvoorbeeld het podium waar artiesten optreden en de medaillewinnaars op worden gehuldigd. En natuurlijk bier om met elkaar te proosten op hopelijk heel veel Oranje successen. Wij verwachten dagelijks 4.000 Nederlandse en internationale bezoekers en hopen hun een legendarische ervaring te bieden in het Holland Heineken House in Rio.”

Het Holland Heineken House is gevestigd in het hart van Rio de Janeiro, op loopafstand van de wereldberoemde stranden en de sport venues. De opbouw van het Holland Heineken House in Rio start half juli, de officiële opening van het nationale huis is op 4 augustus.

Naast het organiseren van het transport van het Holland Heineken House, zowel per zee als via de lucht, zal Rhenus ook zorg dragen voor de afhandeling van de douaneformaliteiten in Brazilië. Rhenus zal daarbij gebruik maken van haar wereldwijde netwerk van kantoren en zeer goede relaties met vervoerders.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,452

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden