Transport Online - Verkeer vanaf 4 juli over deel nieuwe N279

Verkeer vanaf 4 juli over deel nieuwe N279

Verkeer vanaf 4 juli over deel nieuwe N279
16-06-2016 13:28 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

DEN BOSCH - Vanaf 4 juli 2016 rijdt het verkeer tussen de aansluiting Middelrode en de aansluiting A50 niet meer over de huidige provinciale weg N279 's-Hertogenbosch - Veghel. Al het verkeer rijdt vanaf die datum tijdelijk over de noordbaan van de nieuwe N279 die in de agelopen maanden is aangelegd.

Door het verplaatsen van het verkeer naar de nieuwe rijbaan ontstaat ruimte voor de aannemer om op de plek waar nu de 'oude' N279 ligt de nieuwe zuidelijke rijbaan en de op en-af afritten te bouwen. Om dit mogelijk te maken is de aansluiting van de Heeswijkseweg op de N279 in het weekend van vrijdag 1 juli 21.00 uur t/m maandag 4 juli 5.00 uur afgesloten voor het autoverkeer. 

Na dat weekend kan verkeer voor een deel al gebruik maken van de nieuwe ongelijkvloerse kruising. De huidige kruising bij de Heeswijkseweg en de verkeerslichten zijn vanaf 4 juli niet meer in gebruik. De aansluiting Heeswijk-Dinther is nog niet volledig in gebruik, aangezien aan de zijde van het kanaal de toe- en afrit nog gerealiseerd moet worden. Verkeer vanuit ‘s-Hertogenbosch naar Heeswijk-Dinther en vanuit Heeswijk-Dinther naar Veghel wordt tot het einde van 2016 omgeleid.

Aansluiting Laverdonk definitief gesloten

Vanaf 24 juni om 21.00 uur is de aansluiting van Laverdonk op de N279 definitief gesloten voor het autoverkeer. Tussen 24 juni en 1 juli wordt de kruising Laverdonk afgebroken en wordt de noordelijke rijbaan van de N279 en de parallelweg op dit deel aangelegd. Deze werkzaamheden vinden 24 uur per dag plaats.

Autoverkeer van en naar Kanaaldijk-Noord (parallelweg) en Laverdonk moet via de Heeswijkseweg en de Hoofdstraat/Sint Servatiusstraat (centrum van Heeswijk) rijden of via bedrijventerrein De Amert in Veghel. Na het weekend van 4 juli rijdt het autoverkeer van en naar Kanaaldijk-Noord en Laverdonk via de nieuwe aansluiting Heeswijk-Dinther Zuid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen