Clicky


KLG Europe opent achtste vestiging in Roemenië

KLG Europe opent achtste vestiging in Roemenië
16-06-2016 10:18 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SIBIU - KLG Europe is in Roemenië, na hier 10 jaar geleden de eerste zaken gedaan te hebben, een begrip geworden in de Roemeense logistieke wereld. Een continue groei in omzet en stijging van aantal klanten en aantal zendingen zorgt ervoor dat KLG Europe opnieuw uitbreidt.

Deze week wordt de achtste vestiging van KLG Europe in Sibiu, Roemenië in gebruik genomen. Deze vestiging, centraal gelegen in het centrum van Roemenië zal samen met de uitbreiding van de vestiging in Cluj, welke later dit jaar gepland staat, de groei ondervangen.

Buiten de uitbreiding in Sibiu wordt ook de vestiging in Boekarest na een uitbreiding van 10.000 m2, twee jaar geleden, opnieuw uitgebreid.

Een investering van 5,6 miljoen euro verhoogde toen de totale opslag en cross-dock capaciteit met 20 procent naar 50.000m2.

De productie steeg met 30 procent en de uitbreiding zorgde voor 15 procent meer werkgelegenheid. Nu is opnieuw begonnen aan de uitbreiding van nog eens 10.000m2 welke in september van dit jaar klaar zal zijn.

Dragos Geletu, managing director KLG Europe Logistics Roemenië: "We zien een continue groei in omzet, aantal klanten en volume de laatste jaren. Na de oplevering van de uitbreiding in Boekarest zullen wij de volledige 10.000m2 meteen in gebruik gaan nemen voor Flanco; de grootste retailer van Roemenië op het gebied van huishoudelijke apparatuur en IT. Hierdoor is het mogelijk dat deze 10.000 m2 op korte termijn niet de enige uitbreiding in Boekarest zal zijn."