Transport Online - Vrachtwagen in brand gevlogen, slapers net op tijd wakker [+foto]

Vrachtwagen in brand gevlogen, slapers net op tijd wakker

Vrachtwagen in brand gevlogen, slapers net op tijd wakker [+foto]
15-06-2016 11:06 | Brand | auteur Redactie [FE]

UTRECHT - Op een bouwterrein aan de Churchilllaan in Utrecht is in de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 juni de cabine van een vrachtwagen uitgebrand. Terwijl de hulpdiensten bezig waren, kwamen plotseling twee mannen tevoorschijn. Deze bleken in de bak achterop de vrachtwagen te hebben liggen slapen en waren net op tijd wakker geworden.

Omstreeks 01:00 uur vloog de cabine van de vrachtwagen in brand. De vrachtwagen stond op een afgesloten bouwterrein. Werklieden die achterin lagen te slapen, werden wakker van een brandlucht en konden de brandende vrachtwagen tijdig verlaten.

Het gaat om een 22-jarige man uit Rijssen en een 34-jarige man uit Lochem.

Vlak voor de brand zag de beveiliging dat er ruiten vernield werden op het terrein. De beveiliger had ook een groep jongens zien weglopen.

De brandweer bluste de brand, maar kon niet met zekerheid aangeven of er sprake was van brandstichting. De vrachtwagen is op last van de politie afgesleept voor sporenonderzoek. Nader onderzoek wordt ingesteld naar de toedracht.

Hilversum

Ook in Hilversum aan de Mussenstraat brandde afgelopen nacht een vrachtwagen cabine volledig uit. Ook hier bestaat een vermoeden van brandstichting.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions