Transport Online - NE DistriService zet Leanliners in

NE DistriService zet Leanliners in

NE DistriService zet Leanliners in
14-06-2016 13:58 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NUNSPEET - Na de inzet van een Hybride voertuig en Dual-Fuel voertuigen heeft NE DistriService een zevental zogenaamde Leanliner bakwagens in bedrijf genomen. Deze wagens zijn zowel aan de voor- als achterzijde gestroomlijnd en de zijskirts zijn geïntegreerd. Hierdoor ondervindt de laadbak beduidend minder luchtweerstand en treedt er minder luchtwerveling op, waardoor het brandstofverbruik gereduceerd wordt.

Met de inzet van deze Leanliner wordt de CO2 uitstoot verminderd. Hierdoor ondervindt de laadbak beduidend minder luchtweerstand en treedt er minder luchtwerveling op, waardoor het brandstofverbruik gereduceerd wordt.

Verder is deze nieuwe serie uitgerust met een 360 graden camerasysteem, laadklep,pneumatisch bedienbare zijtrap, een Cargo Lock systeem, zijn banden afgevuld met Ride-On (TM) banden bescherming vloeistof en is een elektrisch bedienbare roldeur gemonteerd.

Duurzaamheid speelt een grote rol voor NE DistriService. Al vele jaren zet NE DistriService zich in voor bundeling van goederen. Voor een nadere invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben de toonaangevende raamdecoratie producenten en ateliers in Nederland zich ingezet voor een nog duurzamere logistiek. Het verder rationaliseren van de logistieke keten zal ertoe leiden dat het onnodig gebruik van energie verder wordt teruggedrongen. Hierbij zetten zij in op het efficiënter benutten van de logistieke middelen en dragen ze bij aan het verminderen van de congestie van het wegennetwerk. 

NE DistriService is al tijden professioneel bezig met het verlagen van de CO2-uitstoot. Hiervoor heeft NE DistriService in 2015 zelfs de de Lean and Green Logistics Star behaald. Het behalen van de Star toont voor NE DistriService aan dat de discipline aanwezig is bij NE voor het efficiënt werken. De eis voor het behalen van de Star is in vijf jaar tijd een CO2 vermindering van 20 procent. NE heeft binnen vier jaar een vermindering van ruim 32 procent gerealiseerd. 

NE Distriservice is met de nieuwe zuinige Euro 6 met Ecoroll en met aerodynamische bakken weer helemaal Lean and Green en klaar voor de toekomst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions