Transport Online - Erik Lohuis ruilt Iveco in voor nieuwe DAF

Erik Lohuis ruilt Iveco in voor nieuwe DAF

Erik Lohuis ruilt Iveco in voor nieuwe DAF
14-06-2016 10:24 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HARDENBERG - Na een intensieve relatie van zes jaar kwam er afgelopen vrijdag toch echt een breuk tussen OBO Tyres’ Erik Lohuis en zijn Iveco. De accountmanager kreeg namelijk een nieuwe vrachtwagen geleverd.

De nieuwe DAF van het type LF210 Extended Day Cab werd door leverancier Sent Waninge uit Zwolle op vrijdagmiddag 10 juni jongstleden voor de deur van het bandenvernieuwingsbedrijf in Hardenberg geleverd. De vrachtwagen wordt in gebruik genomen door Erik Lohuis, landbouwbanden specialist bij OBO Tyres. De vrachtwagen is het eerste voertuig in de nieuwe huisstijl van het bandenbedrijf en werd ook nog eens geleverd met een grote bos bloemen en gebak.

Erik bezoekt met zijn vrachtwagen veel klanten in Nederland, Duitsland en België. De vrachtwagen wordt voornamelijk gebruikt om de bij OBO Tyres vernieuwde en gerepareerde banden terug te brengen, banden in opdracht voor klanten op te halen maar ook om overbodig gebruikte en versleten banden mee te nemen. Hij kan met deze luxe vrachtwagen meer meenemen en weer veel veilige kilometers maken. ”Hij heeft de grootste bedrijfswagen van de zaak” is een veelgemaakte grap.

Zo’n 420.000 kilometer heeft Erik in de vorige vrachtwagen van het merk Iveco rondgereden. Incidenteel werd Erik ook ingezet als standbouwer en transporteur. Dat Erik in de afgelopen zes jaar diverse avonturen heeft beleeft dat gelooft iedereen. “Daar kun je een boek over schrijven” zegt Erik met een grote lach.

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen