Clicky


Design Logistics neemt toch zeecontaineractiviteiten Geodis Road Nederland

Design Logistics neemt toch zeecontaineractiviteiten Geodis Road Nederland
09-06-2016 14:30 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Design Logistics, voormalig Simon Loos Gorinchem BV, neemt de zeecontaineractiviteiten over van Geodis Road Nederland. Design Logistics, in 2015 verhuisd naar Rotterdam-Albrandswaard (Waalhaven), zet met de overname de volgende stap in het uitbouwen van zijn kernactiviteit containertransport.

Vorige week ontving Transport Online al signalen dat er een overname op stapel stond. Betrokken partijen ontkenden toen ten stelligste dat er sprake zou zijn van een overname van activiteiten. "Begint dat gedonder nou weer?", vroeg een verbolgen Florian Beentjes van Design Logistics aan onze redactie.

Naast de zeecontaineractiviteiten worden door Design Logistics ook 21 medewerkers en 8 trekkers overgenomen van Geodis Road Nederland. Daarmee groeit het bedrijf naar ruim 80 medewerkers en 55 trekkers.

Met de overname ontwikkelt Design Logistics zich verder als logistiek partner op het gebied van Containertransport, Crossdock, Gasmeting & Ontgassen, Uithaal- & inleverservices en snel en efficiënt wegen (SOLAS) van zeecontainers.

De overdracht vindt juni 2016 plaats.