Clicky

 
Transport Online - Weekendafsluiting N50 Ens-Emmeloord

Weekendafsluiting N50 Ens-Emmeloord

Weekendafsluiting N50 Ens-Emmeloord
09-06-2016 11:02 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

ENS/EMMELOORD - Tussen vrijdagavond 10 juni 20.00 uur en maandagochtend 13 juni 6.00 uur is de N50 tussen Ens en Emmeloord in beide richtingen afgesloten voor het wegverkeer.

Komende periode wordt er gewerkt aan het viaduct over de Bomenweg. Aanstaand weekend worden barrières geplaatst om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Ook vinden asfalteringswerkzaamheden plaats.

Na het weekend is tussen knooppunt Emmeloord en de Vliegtuigweg/Sloefweg in beide richtingen één rijstrook beschikbaar en geldt een snelheidsbeperking van 70 km/h. Ook is de verbindingslus van de A6, Lelystad richting de N50, Ens dan weer open voor het wegverkeer.

Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Verkeer vanaf de A6 (Lelystad en Lemmer) richting Ens wordt omgeleid via de A6, afrit Urk (13) en de N352. Verkeer vanaf de N50 (Kampen en Ens) richting Emmeloord wordt omgeleid via de N352, toerit Urk (13) en A6 afrit Emmeloord (15).

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden mogelijk uitlopen of worden uitgesteld.

Rijkswaterstaat vraagt de weggebruiker nadrukkelijk om rekening te houden met de gewijzigde verkeerssituatie en zich te houden aan de gestelde snelheden en inhaalverbod om zodoende de veiligheid voor weggebruikers en wegwerkers te waarborgen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions