Clicky

 
Transport Online - Begeleiding scheepvaart Westerschelde vanuit Vlissingen door tijdelijke sluiting verkeerspost Hansweert

Begeleiding scheepvaart Westerschelde vanuit Vlissingen door tijdelijke sluiting verkeerspost Hansweert

Begeleiding scheepvaart Westerschelde vanuit Vlissingen door tijdelijke sluiting verkeerspost Hansweert
06-06-2016 17:03 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

HANSWEERT - Het scheepvaartverkeer op de Westerschelde wordt tijdelijk begeleid door een verkeersleider vanuit het Schelde Coördinatiecentrum in Vlissingen.

Ook is er één verkeersleider aan boord van een schip van Rijkswaterstaat om de scheepvaart bij de sluizen te kunnen begeleiden. Verkeerspost Hansweert is gesloten nadat in de nacht van zaterdag op zondag twee medewerkers van Rijkswaterstaat van die locatie onwel zijn geworden.

De brandweer heeft direct metingen verricht in het gebouw in Hansweert waarbij geen bijzondere waarden zijn geconstateerd. Het RIVM heeft aanvullende metingen gedaan die worden geanalyseerd. De uitslagen van deze metingen worden morgen, dinsdag 7 juni, verwacht.

De verkeerspost Hansweert blijft in ieder geval gesloten tot alle uitslagen van de onderzoeken van het RIVM bekend zijn. Eén van de medewerkers die onwel is geworden, kon zondag het ziekenhuis weer verlaten. Zijn collega ligt nog in het ziekenhuis.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats