Transport Online - Een zomer vol werkzaamheden aan snelwegen in Zuid-Holland

Een zomer vol werkzaamheden aan snelwegen in Zuid-Holland

Een zomer vol werkzaamheden aan snelwegen in Zuid-Holland
02-06-2016 11:12 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

DEN HAAG - Het wegwerkzaamhedenseizoen is weer gestart. Rijkswaterstaat werkt voor een betere bereikbaarheid weer volop aan de weg. Dit betekent dat weggebruikers deze zomer rekening moeten houden met verkeershinder door wegwerkzaamheden.

Wegwerkzaamheden 2016

Rijkswaterstaat is voor een betere bereikbaarheid dagelijks bezig met aanleg en onderhoud van ons wegennet. Om de verkeershinder tijdens werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken, stemmen we verschillende werkzaamheden op elkaar af en werken we waar mogelijk op rustige tijdstippen.

De werkzaamheden die deze zomer in Zuid-Holland naar verwachting de meeste hinder opleveren zijn:

A15 knooppunt Benelux – knooppunt Vaanplein: weekendafsluiting van 15-18 juli vanwege herstelwerkzaamheden aan het asfalt van de hoofdrijbaan ter hoogte van tankstation Portland.
A16 Hoofd- en parallelrijbaan Brienenoordbrug in zuidelijke richting: weekendafsluitingen van 26-29 augustus en 9-12 en 16-19 september vanwege groot onderhoud aan het asfalt en de voegen.
A4 Beneluxtunnel in beide richtingen: nachtelijke afsluitingen en weekendafsluitingen per buis vanaf de zomer tot en met najaar 2016 vanwege het vervangen en vernieuwen van tunneltechnische systemen.
A12 Zoetermeer – Knooppunt Gouwe v.v.: een weekendafsluiting per rijrichting, dus in totaal twee weekendafsluitingen op 30 september tot 2 oktober en op 7-10 oktober 2016 vanwege groot onderhoud aan de voegen en het asfalt.
A12 Knooppunt Prins Clausplein-Zoetermeer v.v.: een weekendafsluiting per rijrichting, dus in totaal twee weekendafsluitingen op 2-5 september en 23-26 september 2016 vanwege groot onderhoud aan het asfalt en de voegen.

Bijlage:Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions