Clicky


Transport Compleet Gorinchem populair

Transport Compleet Gorinchem populair
02-06-2016 10:07 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GORINCHEM - De inschrijvingen voor Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem blijven binnenstromen. Er zijn op dit moment nog slechts twintig plekken beschikbaar. Alle truckmerken zullen van de partij zijn. Evenals de grote trailerbouwers, waaronder Krone, Schmitz en Bruinenberg (DOLL).

"Na lastige jaren is er voor de transportbranche een periode van herstel aangebroken. Kennis delen en het aangaan van samenwerkingen zijn nu belangrijker dan ooit. Transport Compleet Gorinchem biedt belangstellenden hiervoor het perfecte platform. Al jaren komt op deze vakbeurs de gehele transportbranche samen; van (inter)nationale marktleiders tot regionale aanbieders", aldus de organisatie.

De vakbeurs is populair bij fabrikanten/producenten, importeurs, distributeurs of (toe)leveranciers van zware en/of lichte bedrijfswagens, opleggers & trailers, carrosseriebouwers, transportonderdelen, ICT, training & opleidingen, fleetmanagement, bedrijfswageninrichting- en uitrusting, onderhoud en service & reparatie.

TLN en ING organiseren lezingen

Het vergaren van kennis is één van de belangrijkste redenen voor brancheprofessionals om de beurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte worden er op Transport Compleet Gorinchem meerdere interessante lezingen aangeboden door Transport en Logistiek Nederland (TLN) en ING over relevante onderwerpen zoals operationele efficiency, procesinnovatie en duurzaamheid.

Transport Compleet vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 6, 7 en 8 september.