Transport Online - Saan-directie met nieuwe operationeel directeur compleet

Saan-directie met nieuwe operationeel directeur compleet

Saan-directie met nieuwe operationeel directeur compleet
01-06-2016 10:15 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DIEMEN - Op 1 mei 2016 is Matthijs Vooijs aangesteld als Operationeel directeur van Koninklijke Saan. Matthijs Vooijs is 41 jaar en was de laatste jaren manager operations bij een groot beveiligingsbedrijf. Met zijn komst is het management team van Saan, dat onder leiding staat van Rutger Alferink (algemeen directeur), Matthijs Vooijs en Niels Wouters (controller), compleet.  

Na 25 jaar het familiebedrijf te hebben geleid droeg Joop Saan op 1 januari 2016 het stokje over aan Rutger Alferink. Rutger Alferink maakte reeds deel uit van het directieteam en werd met het vertrek van Joop Saan benoemd tot Algemeen Directeur. Joop Saan trad toe tot de Raad van Commissarissen van Saan.

Rutger: "Saan is een prachtig bedrijf, met veel historie, een gedegen reputatie en een schat aan kennis en ervaring in huis. In deze snel veranderende wereld moeten we die reputatie, kennis en ervaring behouden, maar er daarnaast ook voor zorgen dat we slagvaardiger om kunnen gaan met veranderingen en nieuwe kansen. Matthijs Vooijs past daar qua persoonlijkheid en met zijn kennis en ervaring op zowel operationeel als commercieel vlak prima bij. Ik ben er van overtuigd dat met zijn komst de volgende stappen naar een meer commercieel resultaatgerichte organisatie kunnen worden gezet."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen