Transport Online - Geen spitstreinen tussen Utrecht en Den Bosch

Geen spitstreinen tussen Utrecht en Den Bosch

Geen spitstreinen tussen Utrecht en Den Bosch
29-05-2016 19:42 | Algemeen | auteur ANP

UTRECHT - De werkzaamheden aan het spoor rondom Utrecht Centraal Station lopen iets uit. Op het traject Utrecht - Den Bosch rijden daardoor maandag in de ochtendspits geen treinen, maakte een woordvoerder van ProRail bekend. Wanneer er precies weer treinverkeer mogelijk is op het traject kon de woordvoerder niet aangeven.

De NS zet bussen in maar die bieden minder capaciteit dan de treinen. Reizigers krijgen het advies om te reizen via Arnhem/Nijmegen of hun reis indien mogelijk uit te stellen. Op het traject Utrecht - Houten worden seinen, wissels en andere systemen ingebouwd, aangesloten en getest.

Sinds donderdagavond zijn er intensieve spoorwerkzaamheden rond Utrecht Centraal. Deze hadden tot en met zondagavond moeten duren. ProRail werkt aan perrons, het spoor, de bovenleiding en het beveiligingssysteem. Het gaat om omvangrijke werkzaamheden op elf locaties aan beide kanten van Utrecht Centraal.

Ook op andere locaties liepen de werkzaamheden dit weekeinde uit zodat reizigers zaterdag en zondag onverwacht nog hinder ondervonden. Het betrof daarbij onder meer de trajecten Utrecht - Leidsche Rijn, Utrecht - Zeist en Utrecht - Schiphol.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions