Transport Online - Wiersma Logistics krijgt vandaag nieuwe DAF

Wiersma Logistics krijgt vandaag nieuwe DAF

Wiersma Logistics krijgt vandaag nieuwe DAF
27-05-2016 13:42 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SURHUISTERVEEN - DAF Dealer Sent Waninge levert vandaag deze mooie DAF aan Wiersma Logistics. Wiersma is al jaren gespecialiseerd in het vervoer van en naar Frankrijk met ritten gevarieerd van één colli tot 34 pallets.

Daarnaast verzorgen ze voor diverse opdrachtgevers de meest uiteenlopende transporten binnen Nederland en heel Europa. Deelzendingen of complete ladingen. Het vervoer van stukgoederen, koel/vriesgoederen, ADR goederen en voedingsmiddelen behoren allen tot de mogelijkheden.

Om deze werkzaamheden uit te voeren is onlangs deze nieuwe DAF XF Super Space Cab met Silent uitvoering in gebruik genomen. In goed overleg met de DAF dealer Sent Waninge is de truck een ware ‘Eyecatcher’ geworden die niet ongemerkt voorbij zal rijden. De truck is volledig voorzien van LED verlichting, zelfs de koplampen, iets wat tegenwoordig steeds vaker voorkomt.

Het interieur is strak afgewerkt met de lederen “copper brown interior” bekleding en de truck beschikt daarnaast over meerdere veiligheidssystemen zoals ACC en LDWS. Om het brandstofverbruik nog verder te beperken is ook Predictive Cruise Control aanwezig. Met behulp van GPS-technologie anticipeert de Predictive Cruise Control op naderende veranderingen in het hellingspercentage.

De Predictive Cruise Control kan de ingestelde cruise control snelheid overrulen, de schakelstrategie van de AS Tronic-versnellingsbak aanpassen en EcoRoll-acties inleiden. Deze DAF zal dus naast de andere twee DAF trucks wederom een opvallende verschijning worden op de Europese wegen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen