Transport Online - Innovatieve tool van Chevron Lubricants berekent besparingseffect Texaco-smeerolieproducten

Innovatieve tool van Chevron Lubricants berekent besparingseffect Texaco-smeerolieproducten

Innovatieve tool van Chevron Lubricants berekent besparingseffect Texaco-smeerolieproducten
27-05-2016 11:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

[advertorial]

Chevron Lubricants heeft een microsite geïntroduceerd waarmee fleetmanagers en transportondernemers direct inzicht krijgen in de brandstofbesparing die mogelijk is als ze overstappen op Texaco-producten. Dit met behulp van twee rekentools. Ook geeft de site specifieke productaanbevelingen.

De 'Fuel Economy'-simulator geeft direct inzicht in de mogelijke brandstofbesparing bij toepassing van de Texaco Ursa Ultra smeermiddelen en/of de Techron HD brandstofsysteemreiniger.

In de Fuel Economy-simulator vult de gebruiker de gegevens van zijn wagenpark in (aantal voertuigen, gemiddeld aantal km/jaar, gemiddeld verbruik, gemiddelde dieselprijs...). De software doet vervolgens de rest en berekent de mogelijke besparing binnen één jaar bij gebruik van de Texaco-producten.

Productaanbeveling

De tweede tool biedt aanbevelingen voor het juiste smeermiddel per voertuig: van personenwagen tot bestelwagen, vrachtwagen, bus, landbouwvoertuig en terreinvoertuig. De klant vult alle gevraagde informatie in (merk, model en type voertuig), waarna de tool een productaanbeveling geeft op basis van het model. De  tool stelt met behulp van het productassortiment van Texaco een oplossing voor die perfect aansluit op het voertuig.

Beide tools zijn in samenwerking met de ingenieurs van Chevron ontwikkeld en doen aanbevelingen die gebaseerd zijn op uitgebreide praktijktests. Daarnaast biedt de website allerlei productinformatie, testen, klantverhalen en tips van experts.

Fuel Economy assortiment

Texaco ontwikkelde het Fuel Economy-assortiment  speciaal voor vrachtwagens en bussen. Met producten als Texaco Ursa Ultra biedt het assortiment een complete lijn van smeermiddelen, gericht op betere motorprestaties, een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot. Techron HD is een brandstofsysteemreiniger die speciaal is samengesteld om dieselinjectoren te reinigen.

Deze is perfect geschikt voor zowel injectiesystemen onder hoge druk ('common rail') als oudere systemen voor vrachtwagens, bussen, bestelwagens, landbouw- en grondverzetmachines. Techron HD werd ontwikkeld om niet alleen de klassieke afzetting te verwijderen, maar ook de interne afzetting in dieselinjectoren (IDID) op motoren met minerale diesel en biodiesel. De producten uit het Texaco Fuel Economy-assortiment kunnen zowel de levensduur als de betrouwbaarheid van de motor verhogen en het onderhoud vergemakkelijken.

Voor de microsite, ga naar: http://www.texacofueleconomy.com/nl/
Voor de simulator, ga naar: http://www.texacofueleconomy.com/nl/kennis/brandstofefficientie-calculator
of gebruik onderstaande QR-code

Foto's

  • J.Roeland
    SCHENK
  • J.Roeland
    SCHENK

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions