Lang weekeinde vol werkzaamheden Utrecht CS

Lang weekeinde vol werkzaamheden Utrecht CS
26-05-2016 10:45 | Algemeen | auteur ANP

UTRECHT - Treinreizigers moeten vanaf donderdagavond rekening houden met intensieve spoorwerkzaamheden rond Utrecht Centraal. Vanaf 20.00 uur tot en met zondagavond 29 mei ondervinden mensen op vrijwel alle trajecten van, naar en via Utrecht hinder. Ze krijgen te maken met extra reistijd, stelt ProRail.

Op meerdere trajecten rijden NS-bussen. Op andere trajecten kunnen reizigers per trein omreizen. Reizigers krijgen uitdrukkelijk het advies om van tevoren hun reismogelijkheden te checken via de Reisplanner.

De komende dagen werkt ProRail aan perrons, aan het spoor, de bovenleiding en het beveiligingssysteem. Het gaat om omvangrijke werkzaamheden op elf locaties aan beide kanten van Utrecht Centraal.

Na de werkzaamheden wordt een vernieuwd perron in gebruik genomen op Utrecht Centraal, is het vernieuwde station Utrecht Lunetten klaar en rijden treinen door de tweede spoortunnel bij Lunetten. Ook wordt het vierde en laatste spoor bij Houten in gebruik genomen. Eind van dit jaar is de spoorvernieuwing rond Utrecht Centraal grotendeels afgerond.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden