Mera Trans stopt al met 'Engelandwerk' van HSF Barendrecht

Mera Trans stopt al met 'Engelandwerk' van HSF Barendrecht
26-05-2016 10:30 | Transport | auteur Redactie [MV]

WADDINXVEEN - Mera Trans Waddinxveen beëindigt per 1 juli al het niet zo lang geleden overgenomen werk van HSF Barendrecht. “Dat klopt. Het gaat om de groupage die wij van hen hebben voortgezet”, beaamt Ron Kneppers van Mera Trans donderdagochtend tegenover Transport Online.

“Onze eigen activiteiten op de UK gaan gewoon door. Wij zijn een gezond bedrijf”, verduidelijkt hij.

“Maar het werk van HSF bevalt ons niet, dus zetten wij daar een punt achter.” Waarom het niet bevalt wil hij voor zichzelf houden.

Hadden ze dit niet vooraf kunnen weten? “Dat wisten wij van tevoren niet. Maar met de kennis van nu waren wij er in december niet aan begonnen”, klinkt het verder.

Geen goed nieuws

Geen goed nieuws voor de chauffeurs die van HSF Barendrecht zijn overgenomen. Kneppers: “Van hen nemen wij afscheid. Dat weten ze inmiddels.”

“De chauffeurs die al bij ons werkten en ook op de UK rijden, blijven gewoon aan het werk.

Klanten gebleven

In een eerder interview met Transport Online hield Kneppers al een slag om de arm wat betreft het slagen van de missie. Hij vertelde dat op het moment HSF besloot de stekker uit het Engelandwerk te halen er andere vervoerders richting de klanten zijn gegaan. Dus het was onduidelijk of iedereen zou blijven.

Kneppers: “De klanten zijn gewoon gebleven."

Bij de start was  Mera Trans optimistisch over het HSF-werk. Ze hadden het idee dat het een aanvulling zou zijn op de bestaande bedrijfsactiviteiten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden