Clicky


 


Wim Bosman België behaalt OHSAS 18001 certificaat

Wim Bosman België behaalt OHSAS 18001 certificaat
24-05-2016 16:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

OOSTENDE(B) - Wim Bosman België heeft de OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Management System) audit succesvol doorstaan en heeft dit certificaat behaald. Dit OHSAS 18001 certificaat onderstreept het belang dat Wim Bosman hecht aan gezondheid en veiligheid tijdens de verschillende logistieke- en distributieactiviteiten.

Na een vijf dagen durende audit, werd Wim Bosman België bekroond door certificatiebureau SGS met het OHSAS 18001 certificaat. Het certificaat werd uitgereikt voor het gezondheid- en veiligheidsmanagement systeem met betrekking tot alle logistieke- en distributieactiviteiten voor de verschillende vestigingen in België.

De auditors van SGS gaven aan dat het managementsysteem van Wim Bosman België goed gestructureerd is en dat de methodiek om alle relevante aspecten te behandelen met betrekking tot veiligheid en gezondheid op een duidelijk manier verloopt.

Met het ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), SQAS (transport gevaarlijk goederen), HACCP (voedselveiligheid) en nu dus ook het OHSAS 18001 certificaat benadrukt Wim Bosman opnieuw dat het veel waarde hecht aan alle milieu- en veiligheidsaspecten tijdens de dagelijkse activiteiten.

In een wereld waar milieubewustzijn en veiligheid belangrijke actuele onderwerpen zijn en steeds meer cruciaal worden voor producenten en vervoerders zal dit certificaat zonder enig twijfel een positieve impact hebben op huidige en toekomstige samenwerkingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats