Transport Online - Feestelijk onthaal voor jubilarissen bij Wetron Transport & Logistics [+foto's]

Feestelijk onthaal voor jubilarissen bij Wetron Transport & Logistics

Feestelijk onthaal voor jubilarissen bij Wetron Transport & Logistics [+foto's]
21-05-2016 10:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WEERT - Nadat dit jaar al enkele 25-jarige jubilarissen gehuldigd werden, vonden er onlangs twee bijzondere jubilea plaats bij Wetron Transport & Logistics. Kees Soeters en Huub Heunen werden op feestelijke wijze onthaald, vanwege het 40- en respectievelijk 30-jarig jubileum bij het Weerter transportbedrijf.

Tot  grote verbazing van beide chauffeurs, wachtten familieleden en collega's hen op bij de vestiging in Weert. Er was gezorgd voor een grootse ontvangst met een ballonnenboog en eengroot spandoek.

Huub Heunen

De jubilarissen genoten zichtbaar van alle aandacht en na het ontvangst volgde dan ook een gezellig samenzijn met een stuk vlaai en champagne.

Kees Soeters

Wetron is door de jaren heen gegroeid en is onder andere zeer actief met transporten vanaf en naar Italië. Waar in de beginjaren het transport op Italië via wegvervoer plaats vond, gaat het grootste gedeelte tegenwoordig middels een eigen treinverbinding. Binnen de Benelux zijn beide heren momenteel dan ook verantwoordelijk voor het uitlossen en retourladen van de intermodale eenheden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions