Clicky


Drie nieuwe DAF LF210 bakwagens voor Transport Service Lantink

Drie nieuwe DAF LF210 bakwagens voor Transport Service Lantink
20-05-2016 16:06 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

MEPPEL - Recent heeft DAF dealer Sent Waninge vanuit hun vestiging in Zwolle de eerste DAF LF210 bakwagen afgeleverd aan Transport Service Lantink.

Transport Service Lantink (TSL) is een jonge en groeiende transportonderneming en voert verschillende vormen van wegvervoer uit. Naast fijnmazig distributie, winkeldistributie, rechtstreekse transporten en partijenvervoer, levert TSL zendingen in geheel west Europa.

TSL is een transportonderneming die zich met hart en ziel inzet om haar opdrachten met zorg uit te voeren en tot een goed einde te brengen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Service staat dus hoog in het vaandel, niet voor niets dat deze benaming is opgenomen in de bedrijfsnaam.

"De keuze voor de DAF is gebaseerd op het zeer gunstige verbruik, de gunstige km kostprijs, de wendbaarheid, het zeer goede rijgedrag en de mooie afwerking in de cabine. Daarnaast heeft een prettige samenwerking met Sent Waninge bijgedragen om de deal voor drie DAF LF210 trucks te sluiten", aldus Hijbo Lantink, eigenaar van TSL.