Trans-Imex investeert in negen nieuwe Volvo Trucks

Trans-Imex investeert in negen nieuwe Volvo Trucks
20-05-2016 10:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

VEGHEL - Transporteur en logistiek dienstverlener Trans-Imex B.V. uit Veghel heeft onlangs negen Volvo FH500 6x2 trekkers aangeschaft. De trucks zijn geleverd door Volvo-dealer BAS Groep B.V. uit Veghel.

Wegens een forse uitbreiding aan werkzaamheden, heeft Trans-Imex B.V. uit Veghel recent geïnvesteerd in maar liefst negen nieuwe Volvo’s. De nieuwe trucks zullen worden ingezet in koeltransport voor opdrachtgever Distrifresh uit Boxtel.

Het betreffen negen stuks Volvo FH500 6x2 gestuurde voorloopas trekkers. Eigenaar René Versantvoort: "De reden dat wij wederom voor Volvo hebben gekozen heeft in de eerste plaats te maken met de goede service van de BAS werkplaats in Veghel, maar ook de goede prijs/kwaliteit verhouding van het product Volvo ervaren wij als positief."

De trucks zijn allen uitgerust met de benodigde veiligheidssystemen zoals Forward Collision Warning inclusief noodrem en het Lane Keeping Support Systeem, dat de wegmarkeringen in de gaten houdt met behulp van een camera, en waarschuwt wanneer de markering onbedoeld wordt overschreden.

De negen trekkers zijn tevens uitgerust met het brandstofmanagementsysteem Dynafleet Fuel & Environment. Middels een wekelijkse rapportage wordt de transporteur op de hoogte gesteld van het weggedrag van zijn chauffeurs en stelt hem in staat tot het opvolgen van de wegprestaties van chauffeurs op het vlak van onder andere brandstofverbruik, snelheid en remgedrag. Het bedrijf kiest hiermee voor een optimale brandstofefficiency.

Trans-Imex B.V. is sinds 1999 actief in transport, met name Nederland en België, en de logistieke dienstverlening. Het innovatieve bedrijf heeft, inclusief charters, een vloot van circa 35 trekkende eenheden. In de zomer van 2013 hebben ze een modern, nieuw pand betrokken gelegen aan de Doornhoek in Veghel, van waaruit alle transportactiviteiten worden gecoördineerd, maar waar ook diverse op- en overslag activiteiten plaatsvinden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,768
Diesel1,469

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden