DB Schenker geselecteerd als officiële logistieke partner van BOIC

DB Schenker geselecteerd als officiële logistieke partner van BOIC
19-05-2016 16:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ANTWERPEN - Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) heeft een contract ondertekend met Schenker nv in België, waarbij Schenker de exclusieve logistieke partner is van het BOIC. Als officiële logistieke dienstverlener van Team België is Schenker nv verantwoordelijk voor alle transport- en logistieke diensten ten behoeve van het BOIC.

DB Schenker is een wereldwijde speler in sport- en evenementenlogistiek en telt ruim duizend medewerkers in vijftig landen. Customer service, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de activiteiten van de onderneming – waarden die hand in hand gaan met de doelstelling van het BOIC.

“We hebben DB Schenker gekozen wegens hun ruime wereldwijde ervaring in het voorzien van logistieke diensten bij grote internationale sportevenementen”, aldus Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC.

“We zijn zeer verheugd dat we voortaan de logistieke partner van deze prestigieuze organisatie zijn. DB Schenker beschikt over eigen competence centers gebaseerd op onze jarenlange ervaring met de Olympische en Paralympische Spelen, voetbal- en zeilevenementen en wereldkampioenschappen. Dit sluit perfect aan op de behoeften van het BOIC. Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij een goed op elkaar aansluitende transportketen bieden en voldoen aan alle logistieke eisen van de organisatie”, zegt Annegret Müller, Head of Sports & Events bij Schenker nv.

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) is het Nationaal Olympisch Comité (NOC) dat de olympische beweging en haar waarden in ons land vertegenwoordigt. Net als de 205 andere NOC’s wordt het BOIC erkend door het Internationaal Olympisch Comité. Het BOIC is eerst en vooral dé partner voor olympische topsport in België. Het BOIC zendt delegaties naar diverse internationale multidisciplinaire sportwedstrijden, in samenwerking met de gemeenschappen in België.

Schenker nv, een van de meest vooraanstaande leveranciers van geïntegreerde logistieke diensten in België, opereert vanuit Antwerpen en stelt 680 personen tewerk in acht vestigingen: Antwerpen, Brussel, Eupen, Mechelen, Zwevegem, Willebroek, Zaventem en Zeebrugge. DB Schenker levert wereldwijde diensten aan de industrie en de handel door een geïntegreerde combinatie van wegvervoer, luchtvracht, zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,468

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden