Clicky


Diesel Technic Benelux B.V. viert 15-jarig bestaan

Diesel Technic Benelux B.V. viert 15-jarig bestaan
19-05-2016 13:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

[advertorial]

NIEUWKUIJK - Diesel Technic Benelux B.V. levert al 15 jaar onderdelen voor bedrijfsvoertuigen van het merk DT Spare Parts aan bedrijven in de Benelux. Het bedrijf werd in 2001 opgericht. Dankzij de gestaag groeiende vraag naar onderdelen van DT Spare Parts nam de onderneming in 2009 zijn intrek in het nieuw gebouwde distributiecentrum in Nieuwkuijk met uitgebreide opslag- en kantoorcapaciteiten.

Al in 2015 was een verdubbeling nodig van de opslagcapaciteit, samen met extra reksystemen voor een nog betere beschikbaarheid van DT Spare Parts onderdelen. Distributiepartners en hun klanten profiteren van een betrouwbare leveringsketen en optimale productbeschikbaarheid met echte One-Stop-Shopping.

Distributiepartners en hun klanten profiteren door de groei van nog meer - direct uit voorraad leverbare - producten en nóg kortere leveringstermijnen. En het totaalassortiment van het merk DT Spare Parts, met meer dan 30.000 verschillende onderdelen voor vrachtwagens, aanhangwagens, bussen en transportvoertuigen van fabrikanten als DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Scania, Setra en VW groeit continu verder.

Voor alle onderdelen zijn er speciale DT Spare Parts catalogi met een uitgebreide zoekfunctie. De gedrukte onderdelencatalogi kunnen via het formulier op de website en bij de distributiepartners opgevraagd worden. Ook zijn de catalogi online te raadplegen via http://dcat.dt-spareparts.com. Hier is eenvoudig te zoeken op basis van onderdeelnummer en full text. Gebruikers van mobiele apparaten kunnen via de website http://m.dt-spareparts.com de digitale catalogi raadplegen.  

Diesel Technic Benelux B.V. biedt distributiepartners actieve verkoop- en marketingondersteuning naast individuele logistieke oplossingen met een verzendservice die binnen 24 uur levert aan distributiepartners.

Het team van Diesel Technic Benelux staat ook op de Transport Compleet in Gorinchem/Nederland (6-8 september 2016), de Automechanika in Frankfurt/Duitsland (13-17 september 2016) en de IAA Bedrijfsvoertuigen in Hannover/Duitsland (22-29 september 2016). Een afspraak plannen kan via: http://events.dieseltechnic.com

Diesel Technic Benelux is te bereiken via telefoon: 073 639 5070 of via benelux@dieseltechnic.com