Transport Online - Vijftien tips over neergestoken krantenbezorgster

Vijftien tips over neergestoken krantenbezorgster

Vijftien tips over neergestoken krantenbezorgster
18-05-2016 17:15 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Bij de politie zijn vijftien tips binnengekomen over de man die vrijdag in Rotterdam een krantenbezorgster neerstak. De zaak kwam dinsdagavond aan de orde in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Vermoedelijk gaat het om een getinte man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij wordt ervan verdacht vrijdagochtend rond 05.15 uur de krantenbezorgster Anita van Dijk (51) op straat te hebben neergestoken. Haar toestand is nog altijd zorgelijk. De politie heeft foto's van de vrouw en van de plaats van het delict verspreid.

De vrouw werd na een melding gevonden op de Pasteursingel in Rotterdam-West. Bij het onderzoek naar de steekpartij bekijkt de politie ook enkele spullen die in het water bij de Pasteursingel zijn gevonden.

De politie verspreidde in Opsporing Verzocht een signalement van de vermoedelijke dader. Hij heeft mogelijk gezichtsbeharing of een snorretje. De man had een capuchon op en droeg mogelijk een trainingspak. Hij is waarschijnlijk tussen de 1,70 en 1,80 meter lang.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions