Transport Online - Online 'vriendenboekje' voor jarig Scania

Online 'vriendenboekje' voor jarig Scania

Online 'vriendenboekje' voor jarig Scania
17-05-2016 16:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BREDA - In 2016 bestaat Scania 125 jaar. Men viert dan niet alleen 125 jaar innovatie en  hoogstaande technologie, maar ook 125 jaar passie en emotie. Scania zou geen 125 jaar bestaan zonder de trouwe klanten, chauffeurs en fans. En daarom ontwikkelde men het Scania vriendenboekje, een online website waar iedereen, klant, chauffeur, fan of medewerker zijn of haar unieke Scania verhaal kan delen.

In het Scania vriendenboekje komen Scania verhalen tot leven. Het verhaal van de boer op een afgelegen erf die met zijn 1-serie het vee naar stal bracht. Of het verhaal van de doorgewinterde chauffeur die Scania(-Vabis) leerde kennen toen hij amper kon lopen.

Ontdek het Scania vriendenboekje, deel uw unieke Scania verhaal en wie weet wordt uw verhaal weergegeven in het unieke, gedrukte exemplaar van het Scania vriendenboekje. Uit alle inzendingen kiezen we de mooiste verhalen. Het gedrukte collectors item zal dit najaar verkrijgbaar zijn. Uiteraard krijgen degenen wiens verhaal is opgenomen een exemplaar.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions