Clicky


Onderhoudswerkzaamheden A6 Joure richting Lemmer

Onderhoudswerkzaamheden A6 Joure richting Lemmer
17-05-2016 09:33 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

JOURE - Rijkswaterstaat voert van 18 mei tot en met 23 juni onderhoudswerkzaamheden uit aan de A6 bij Sint Nicolaasga van Joure richting Lemmer. Voor het verkeer is minimaal één rijstrook beschikbaar.

Afsluiting op- en afrit Sint Nicolaasga

De oprit Sint Nicolaasga (19) is afgesloten van 23 mei tot 20 juni. Het verkeer wordt vanuit Sint Nicolaasga omgeleid via de N927 (richting Spannenburg) en de N354 (richting Follega). De afrit Sint Nicolaasga (19) is ’s avonds en ’s nachts afgesloten van 25 mei tot en met 27 mei. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de eerstvolgende afrit. 

Ter plaatse geldt voor het verkeer een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluiting verzorgingsplaats

In verband met de werkzaamheden is de verzorgingsplaats De Wiel van 1 juni tot en met 20 juni volledig afgesloten.

Weersgevoelige werkzaamheden

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Regulier onderhoud

Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.