Clicky

 
Transport Online - Van den Bosch breidt activiteiten in Zuid-Afrika uit

Van den Bosch breidt activiteiten in Zuid-Afrika uit

Van den Bosch breidt activiteiten in Zuid-Afrika uit
12-05-2016 09:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ERP/KAAPSTAD - Van den Bosch heeft een joint venture gesloten met het Zuid-Afrikaanse bedrijf Aspen International. Deze samenwerking resulteert in het openen van twee nieuwe vestigingen: in Kaapstad en in Dubai.

De nieuwe onderneming draagt de naam Aspen International. Vanuit de vestigingen in Kaapstad en Dubai levert Aspen International een compleet pakket aan transportoplossingen vanuit en naar de Zuid-Afrikaanse markt. Daarbij ligt de focus op het verschepen van vloeibare bulkgoederen in tankcontainers in samenwerking met Van den Bosch DMCC in Dubai. Daarnaast bestaan de activiteiten uit het verschepen van vloeibare bulkgoederen in flexitanks, gepalletiseerde goederen in 20- en 40ft-containers en bederfelijke goederen in reefertanks en -containers.

Stevige basis

Aspen International heeft in de afgelopen achttien jaar een goede naam opgebouwd als freight forwarder op de Zuid-Afrikaanse markt. “Het was dan ook een bewuste keuze om de naam Aspen International te behouden”, legt directeur Peter van den Bosch van Van den Bosch uit.

“Met name in de markt voor gekoeld fruit is dit bedrijf een grote speler. Met de oprichting van de nieuwe vestigingen in Kaapstad en Dubai willen we verder bouwen op de stevige basis die eigenaar Gary van Niekerk en zijn partners in de afgelopen jaren hebben gelegd.”

Uitbreiding

Voor Aspen International biedt de samenwerking de mogelijkheid om de dienstverlening uit te breiden met de tankcontaineractiviteiten van Van den Bosch. Daartoe zal Aspen International intensief samenwerken met Van den Bosch DMCC in Dubai.

Gary van Niekerk licht toe: “Voor onze klanten resulteert de samenwerking in een one-stop-shopping-concept met uiteenlopende transportoplossingen onder één dak. Daarbij houdt onze verantwoordelijkheid niet op in de haven. Met dank aan ons sterke intermodale netwerk in Europa, Afrika en Azië kunnen het complete transportproces uit handen nemen en begeleiden we de goederen indien gewenst van deur tot deur.”

Volgende stap

Voor Van den Bosch is de samenwerking een nieuwe stap vooruit op de Afrikaanse markt. “Wij geloven in de potentie van Afrika en willen deze groeimarkt verder ontwikkelen”, legt Peter van den Bosch uit.

“De afgelopen jaren hebben we een sterk netwerk opgebouwd en inmiddels verschepen we diverse vloeibare bulkgoederen vanuit, naar en binnen Afrika. Dankzij het nieuwe kantoor in Kaapstad zijn we nu ook fysiek aanwezig, waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij het opzetten en optimaliseren van hun goederenstromen vanuit en naar de Afrikaanse markt.”

Foto's

  • J.Roeland
    VAN DEN BOSCH
  • J.Roeland
    VAN DEN BOSCH
  • Van den Bosch vof
    Van den Bosch vof

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden