Transport Online - Tieners vast na mishandelen NS-medewerkers

Tieners vast na mishandelen NS-medewerkers

Tieners vast na mishandelen NS-medewerkers
11-05-2016 13:19 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - De politie heeft dinsdagavond drie jongeren aangehouden voor mishandeling van twee NS-medewerkers op het station in Eindhoven.

Tegen 20.00 uur kreeg de politie de melding dat op een perron werd gevochten tussen enkele mannen en NS-personeel. De politie was vrijwel direct ter plaatse en trof twee verdachten geboeid op de grond liggend aan. Een derde verdachte werd door de politiemensen geboeid. De drie zaten in de trein uit Weert. Eén van hen kon geen ID-bewijs tonen. Op het station in Eindhoven werd hij hiervoor bekeurd door NS-personeel en dit liep vervolgens uit de hand. 

Eén van de NS-medewerkers was tegen het hoofd geschopt en moest voor controle per ambulance naar het ziekenhuis. De drie verdachten zijn een 17-jarige jongen uit Stramproy, een 17-jarige Weertenaar en een 18-jarige man uit Weert. Alledrie worden verdacht van het mishandelen van de NS-medewerkers. Zij zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging en ingesloten op het politiebureau, meldt de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,306

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions