Clicky


XPO Logistics krijgt Diamond Supplier status van Navistar

XPO Logistics krijgt Diamond Supplier status van Navistar
11-05-2016 11:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GREENWICH -  XPO Logistics, Inc., een wereldwijde leider in transportdiensten en logistieke oplossingen, krijgt erkenning van Navistar International Corp. als Diamond Supplier, een status die alleen aan de best presterende leveranciers van Navistar wordt verleend.

Elk jaar rangschikt Navistar zijn leveranciers volgens diverse prestatiegegevens, zoals kwaliteit, dienstverlening, technologie en kosten. De benoeming tot Diamond Supplier is Navistars meest prestigieuze erkenning, die jaarlijks aan slechts twee procent van het wereldwijde leveranciersbestand van het bedrijf wordt toegekend.

XPO levert contractlogistieke diensten ter ondersteuning van de internationale supply‑chain activiteiten van Navistar. 2015 is het tweede achtereenvolgende jaar waarin XPO als Diamond Supplier van Navistar wordt onderscheiden.

David McKean, Vice-President of Procurement bij Navistar, verklaart: “XPO streeft er steeds naar aan al onze verwachtingen te voldoen en verdient deze onderscheiding terecht. Navistar hecht het grootste belang aan baanbrekende producten en technologieën die onze klanten een betere toekomst helpen verzekeren. Onze samenwerking heeft bewezen dat wij op XPO kunnen rekenen voor essentiële supply‑chain diensten die perfect in onze visie passen.”

Ashfaque Chowdhury, President of Supply Chain for Americas and Asia Pacific bij XPO, bevestigt: “Wij zijn trots op de toekenning van deze eervolle status door Navistar, die sinds 2008 een gewaardeerde klant van ons is. De sterke band tussen onze twee bedrijven steunt op een uitstekende samenwerking, zowel wat mensen als processen betreft.”