Clicky

 Van Dijk Groep voor zesde keer beste Volvo Trucks-dealer van Nederland

Van Dijk Groep voor zesde keer beste Volvo Trucks-dealer van Nederland
11-05-2016 10:14 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WOERDEN - Van Dijk Groep is voor de zesde keer verkozen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. Het bedrijf kwam als winnaar naar voren in het jaarlijkse REx (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.

Volvo Trucks-dealergroep Van Dijk heeft vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg. Voor de zesde keer wint het bedrijf het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks Algemeen directeur George Seitzinger is erg trots op de onderscheiding: “Het is geweldig dat onze klanten ons opnieuw deze mooie prijs gunnen. Het is nooit vanzelfsprekend en een groot compliment voor alle medewerkers van de Van Dijk Groep.”

Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence’, wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze. In 14 vragen onderzoekt Volvo de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de dealer. Klanten geven een rapportcijfer van 1 tot en met 10. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales, Delivery, Workshop en Parts.

Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt als telefonisch interview in opdracht van Volvo uitgevoerd door TNS NIPO. In 2015 zijn 1.667 interviews afgenomen.                                          

Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot Van Dijk Groep behoren ook FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal en Van Dijk Automotive in Woerden. Van Dijk Groep was ook al winnaar van het onderzoek in 2009, 2010, 2011 en 2013 en 2014.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions