Transport Online - Negen Volvo FL-trucks voor Bribus Keukens

Negen Volvo FL-trucks voor Bribus Keukens

Negen Volvo FL-trucks voor Bribus Keukens
04-05-2016 10:24 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DINXPERLO - Keukenfabrikant Bribus B.V. uit Dinxperlo heeft onlangs negen Volvo FL280 bakwagens aangeschaft. Bribus Keukens investeert hiermee bewust in duurzaamheid. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Paashuis Bedrijfwagens uit Doetinchem.

Alle Volvo FL 4x2 bakwagens hebben een D8K-motor die 280 pk levert en een koppel heeft van 1.050 Nm. De Volvo Trucks Euro-6 motoren dragen bij aan een schoner transport en een lagere belasting van het milieu. Het vermogen en het brandstofverbruik zijn vergelijkbaar met de Euro 5-modellen, echter is de uitstoot van deeltjes gehalveerd en de emissie van stikstofoxide met bijna 80% verlaagd.

Bernhard ten Brinke, eigenaar van Bribus Keukens geeft aan dat ze bewust gekozen hebben voor de Volvo FL-trucks: “We hebben sinds 2007 een gelijkwaardige Volvo-truck in gebruik waardoor de keuze vrij snel was gemaakt. De FL bevalt prima en is ideaal voor het werk wat wij er mee doen. Daarnaast is de truck compact en makkelijk te manoeuvreren door de kleine draaicirkel en de geautomatiseerde I-Sync-versnellingsbak vergemakkelijkt het rijden in de stad. De lage instap en de extra zijruit in het portier aan de passagierzijde zorgen er voor dat de chauffeur extra veel zicht rondom heeft wat de veiligheid bevordert. En omdat onze service betekent dat wij direct af fabriek leveren op locatie bij de klant zelf moeten onze chauffeurs op iedere locatie kunnen komen om de keukens af te kunnen leveren voor plaatsing.”

Professioneel advies en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij zowel Bribus Keukens als Paashuis Bedrijfswagens. “Volvo Trucks sluit als merk naadloos aan bij de identiteit van Bribus Keukens. Wij leveren kwaliteit af en geven onze klanten persoonlijke aandacht van begin tot eind. Paashuis doet dit op een gelijkwaardige manier, waardoor ze ons versterken. En wij onderstrepen met de keuze voor Volvo Trucks en de duurzame
Euro 6-motoren onze mileuvriendelijke bedrijfsvoering.” 

Al meer dan 80 jaar is Bribus B.V. een bekende keukenfabrikant voor de zakelijke markt. Dit familiebedrijf produceert en levert hoogwaardige en duurzame inbouw- en projectkeukens. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ruime keuze en eigentijdse keukenontwerpen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions