Clicky

 
Transport Online - IVECO als full-range specialist naar Technische Kontakt Dagen 2016

IVECO als full-range specialist naar Technische Kontakt Dagen 2016

IVECO als full-range specialist naar Technische Kontakt Dagen 2016
29-04-2016 13:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ALMERE - Op 26 t/m 28 mei 2016 vindt de tweejaarlijkse buitenbeurs "Technische Kontakt Dagen" plaats in Almere. De TKD is de ontmoetingsplek voor spelers in de branche van grondverzet-, recycling-, bouwmaterieel en aanverwante specialismen. IVECO, “your partner for sustainable transport”, is op het TKD terrein aanwezig met voertuigen uit de gehele range, specifiek voor de bouwsector. IVECO ontvangt u graag op kavel 88.

IVECO Trakker Hi-Land 8x4

IVECO neemt haar topmodel voor de zware off-road werkzaamheden, de Trakker Hi-Land, mee naar de Technische Kontakt Dagen 2016. De met 500pk en 2300Nm krachtige en efficiënte FPT Cursor 13 dieselmotor uitgeruste Trakker is uitgevoerd als 8x4 met naloop as. De achterassen zijn uitgevoerd met luchtvering en de naloop as is op wens van de klant op een afstand van 1830 millimeter van de derde as geplaatst.

IVECO Stralis Hi-Street 6x2

Met de korte cabine met laag dak en talloze chassislay-outs biedt de Stralis Hi-Street een oplossing voor elk type werk. Dankzij de compacte configuratie kunnen binnensteden en woonwijken makkelijk worden doorkruist. IVECO toont op de TKD een Stralis Hi-Street met 6x2 as-configuratie met een totale voertuiglengte van slechts 9300 millimeter. Onder de cabine van deze IVECO Stralis ligt de 420pk en 1900Nm sterke FPT Cursor 11 dieselmotor.

Complete heavy-duty IVECO-range met de Daily 4x4 en Eurocargo 4x4

Naast de Trakker en de Stralis toont IVECO de 4x4 variant van de IVECO Daily met een open laadbak, in Euro-6 uitvoering. Ook de IVECO Eurocargo, “Truck of the Year 2016”, zal in 4x4 uitvoering zichtbaar zijn op de TKD. Als specialisme zal er ook een torpedo op de stand staan, een 560pk sterke 3-assige trekker met imposante neus. Onder andere bekend door de IVECO deelname aan de Dakar Rally en de overwinning van Team Petronas De Rooy IVECO in de Dakar 2016!

De complete IVECO-range is dus op de TKD aanwezig, volledig uitgevoerd voor on- en off-road werkzaamheden in de bouwsector. Met de verschillende as-configuraties en opbouwmogelijkheden laat het Italiaanse merk haar veelzijdigheid zien. Ook is IVECO als fabrikant koploper in duurzaamheid. Alle zware bedrijfswagens zijn voorzien van het Hi-eSCR uitlaatgas nabehandelingssysteem, die Euro-VI mogelijk maken zonder uitlaatgasrecirculatie (EGR). Een voertuig met Hi-eSCR hoeft nooit meer regenereren! Dit verlaagt het brandstofverbruik, warmteontwikkeling en verlengt de onderhoudsintervallen.

 IVECO Stralis Natural Power (LNG)

Omdat duurzaamheid in de bouw- en recyclingsector een steeds belangrijker onderwerp is, neemt IVECO de Stralis Natural Power mee naar Almere. Deze trekker heeft het duurzame LNG als brandstof waarmee de emissies van CO2, NOx en fijnstof sterk worden gereduceerd. Door deze lage uitstoot en de lage geluidsproductie draagt IVECO bij aan het verbeteren van het milieu en leefomgeving. Met de Stralis Natural Power is IVECO marktleider in Europa en onderstreept het merk de belofte aan haar klanten: “Your partner for sustainable transport”.

Foto's

 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
 • Ruud Hagens
  Ruud Hagens
 • J.Roeland
  MEGA-POL-TRANS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats