Clicky


Rhenus Contract Logistics tekent samenwerkingsovereenkomst met 12Return

Rhenus Contract Logistics tekent samenwerkingsovereenkomst met 12Return
26-04-2016 10:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOLZWICKEDE - Rhenus Contract Logistics en 12Return kondigen een samenwerking aan bij de exclusieve ontwikkeling en promotie van een oplossing voor retourmanagement voor de health-tech industrie.

Met de combinatie van software van 12Return en de diensten van Rhenus krijgen klanten de beschikking over een volledige oplossing waarmee zij de autorisatie, verwerking en afhandeling van retourzendingen kunnen stroomlijnen.

De samenwerking is gebaseerd op een transparant partnerschap, gericht op het bevorderen van geavanceerde oplossingen voor het retourmanagement van 12Return en de diensten op het gebied van opslag en contractlogistiek van Rhenus in elkaars huidige en toekomstige klantenportefeuille.

“Ik ben heel enthousiast over deze overeenkomst, waar zowel klanten van Rhenus als van 12Return van zullen profiteren. Het belang van openheid en de vrije uitwisseling van diensten kan niet genoeg worden benadrukt. Dit betekent opnieuw een grote stap in ons doel onze klanten toegevoegde waarde voor hun bedrijf te bieden, in het bijzonder bij het toenemende belang van retourstromen. De twee bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan en worden beide gekenmerkt door het streven de beste te zijn binnen hun bedrijfstak. We verheugen ons daarom op een samenwerkingsrelatie voor de lange termijn”, aldus Alphons van Erven, Senior Vice President van Rhenus Contract Logistics.

“Rhenus en 12Return vormen een combinatie met visie, professionaliteit en ervaring, en zullen samen een ommekeer in retourmanagement teweeg brengen. In veel bedrijfstakken wordt het belang van retourmanagement steeds groter. De combinatie van software en dienstverlening zal leiden tot een geïntegreerde oplossing voor de markt. Ik kijk echt uit naar samenwerking met een bedrijf dat ik al lange tijd ken en dat waarden als kwaliteit voor de klant als zijn voornaamste doel beschouwt”, zegt Stef de Bont, CEO van 12return.